Fat Loss 4 Idiots en Het Mentale Dieet Plan vergeleken

Niet iedereen weet het maar het Mentale Dieet Plan is een variant van het Amerikaanse Fat Loss 4 Idiots programma.

Het Fat Loss 4 Idiots programma is een dieet plan gemaakt voor mensen die willen afvallen en afslanken door anders te denken. Dus geen dieet waarmee je je gewicht moet meten of punten bij moet houden. Weliswaar is het mentale dieet plan verder ontwikkeld en meer neergezet voor de Nederlandse markt, de feiten zijn dat beide plannen veel mensen hebben geholpen om van hun gewicht af te komen.

Fat Loss 4 Idiots gaat ervan uit dat de meeste andere diëten niet helpen omdat zij van verkeerde uitgangspunten uitgaan.

De Fat Loss 4 Idiots afslankfeiten op een rij:

Magere producten WERKEN NIET.

Je kunt je gewicht niet verlagen door het eten en drinken van magere producten. De afgelopen 15 jaar zijn magere producten zeer populair, terwijl het aantal mensen met overgewicht nog steeds groeiende is. Dit feit, waar je de uitwerking dagelijks om je heen kan waarnemen, vertelt je dat deze methode niet het antwoord is voor het verliezen van gewicht.

Diëten met minder calorieën WERKEN NIET.

Diëten die zich baseren op het nemen van minder calorieën falen steeds opnieuw. Sterker nog, het eten van minder calorieën zijn zeer slecht voor je lichaam, aangezien deze enkel de toename van vet in het vertragen en hiermee de verbrandingsmotor verwoest om lichaamsgewicht kwijt te raken. In het begin zul je een aantal pond kunnen afvallen waarna daarna het gewichtsverlies ophoudt. Je zal dus nooit dun kunnen worden door het uithongeren van je lichaam.

Koolhydraatarme diëten werken niet.

Het is bijzonder moeilijk om af te vallen via een koolhydraat arm dieet. Deze diëten zijn de afgelopen jaren razend populair geworden en het probleem met deze diëten is dat zij te moeilijk vol te houden zijn voor de gemiddelde mens.

De diëten hebben de neiging te veel energie uit uw lichaam te trekken en hierdoor wordt het bijna onmogelijk het dieet vol te houden.

Beide programma’s zijn gebaseerd op:

Wat wel werkt is het aannemen van een andere mindset over eten. Je zult dus anders moeten gaan denken over eten en na gaan denken waarom je de dingen eet die je nu eet.

Zodra je hier bewust mee bezig gaat zul je ontdekken dat je eetgewoonten gaan veranderen waardoor je dus mentaal gaat afslanken. De nieuwe eetgewoontes worden als automatisch afgestemd op jouw lichaam waardoor je dus als het ware, mentaal afslankt.

Het Mentale Dieetplan helpt jou op weg tot anders eten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*