Vet goed afvallen

Dit programma (Vet goed afvallen) is ontworpen voor vrouwen die willen afvallen met meer dan 8 kg en die genoeg hebben van mislukte diëten en het gevoel dat ze te veel genieten van eten. Het biedt een manier om gewicht te verliezen zonder strenge diëten en schuldgevoel, zodat je kunt blijven genieten van het leven.

Ik presenteer graag het programma, dat specifiek gericht is op vrouwen die zich bezighouden met hun lichaam en de wens hebben om op een duurzame manier af te vallen. Veel vrouwen realiseren zich niet dat duurzaam gewichtsverlies niet alleen draait om het verliezen van kilo’s, maar ook om hoe ze zich voelen in hun eigen lichaam. Het is precies dit doel dat mijn programma nastreeft.

Het programma biedt een uitgebreid 8-weken durend online trainingsprogramma, dat volledig is afgestemd op de unieke levensstijl van elke vrouw. Het is een holistische benadering die verder gaat dan het volgen van andere diëten en resulteert in gezond gewichtsverlies en het behoud van een duurzame levensstijl.

De modules van het programma bieden een gedetailleerde handleiding voor gezond en duurzaam gewichtsverlies. Je leert hoe je een persoonlijk voedingsplan kunt samenstellen dat perfect aansluit bij jouw lichaam. Daarnaast leer je om te gaan met belemmerende gedachten en krijg je tools om factoren die van cruciaal belang zijn voor het afvalproces, zoals slaap, stress, honger en vermoeidheid, te verbeteren. En natuurlijk leer je ook hoe je je ideale gewicht kunt behouden.

Vet goed afvallen programma

Dit uitdagende trainingsprogramma bevat tevens bonussen, handige werkdocumenten en toegang tot een exclusieve community waar je kunt communiceren met andere vrouwen die dezelfde reis doormaken. Daarnaast ontvang je een ondersteunende hulpgids naast het online programma.

Het programma is ontwikkeld door Laura van Noort, een gepassioneerde personal trainer die erop gericht is zoveel mogelijk vrouwen te helpen zich geweldig en zelfverzekerd te voelen in hun lichaam. Het programma is volledig afgestemd op de unieke levensstijl van elke deelnemer, waardoor ze nooit meer een dieet hoeven te volgen.

Voor vrouwen die op zoek zijn naar een meer persoonlijke benadering, biedt het VIP 1-op-1 traject een op maat gemaakt programma van 12 weken. Als coach zal ik je persoonlijk begeleiden om je afslankdoelen te bereiken. We zullen dezelfde principes toepassen als het online programma, maar met het voordeel dat ik nauwlettend kan meekijken en op basis daarvan het beste plan kan opstellen.

Samen op weg met Vet goed afvallen

Laten we samen op weg gaan naar succes en deze inspirerende training delen, zodat zoveel mogelijk vrouwen zich bewust worden van de mogelijkheid om op een gezonde en duurzame manier af te vallen en hun lichaam in topconditie te houden.

Resumerend:

Ons doel is om zoveel mogelijk vrouwen bewust te maken van de mogelijkheid om op een gezonde en duurzame manier af te vallen, terwijl ze zich geweldig en zelfverzekerd voelen in hun lichaam. We nodigen iedereen uit om de reis naar vetverlies met ons te delen en anderen te inspireren om hun eigen transformatie na te streven. Samen kunnen we streven naar blijvend gewichtsverlies en een gezond lichaam, en zo een positieve impact hebben op het leven van vrouwen overal ter wereld.


Slim afvallen