Mentaal – Zeven manieren om vet te verbranden

De redactie ontving diverse vragen over de afslankreceptenbijbel. Het bleek dat veel mensen zich afvragen of de afslankreceptenbijbel voorziet in een methode om vet te verbranden. Het antwoord is ronduit JA! de afslankreceptenbijbel is een volledig dieet dus wordt er ook met dit aspect rekening gehouden.

Katja Callens behandelt maar liefst zeven manieren om vet te verbranden. Zeer uitgebreid en in simpele bewoordingen en in de stijl van het gehele dieet. Zo vertelt Katja jou manieren om het verhongering-systeem van de mens te deactiveren. Dit gebeurt onder andere door het verhogen van het aantal maaltijden per dag terwijl je bij elke maaltijd minder eet dan dat je minder maaltijden tot je neemt. Hierdoor is jouw metabolisme altijd voorzien van voedsel en bezig deze te verbranden.

Ook legt Katja jou uit waarom sommige ‘wondermiddeltjes’ niet werken. Ze ontkracht dus de sterke verhalen en de fabeltjes. In het ebook van het mentale dieetplan wordt ook uitgebreid aandacht besteed aan diverse producten je echt niet moet kopen. Het ebook eindigt met een grote dosis motivatie, Katja verteld over hoe je het mentaal moet gaan aanpakken en dat de ACTIE echt van jou zelf moeten komen.

Katja komt natuurlijk steeds weer terug op de mentale tips en oefeningen. Je wordt ondersteund met een checklist waarop je kunt bijhouden of je de juiste stappen hebt gevolgd. Onder aan de checklist kun je een score berekenen en op deze wijze kan je elke week bijhouden hoe jouw resultaten zijn.

Conclusie, de afslankreceptenbijbel is een fijn programma met veel informatie en mentale oefeningen. Met veel schema’s en methodieken die je enkel maar in dit dieet tegen komt.


Slim afvallen

2 Comments

  1. Dat vroeg ik me inderdaad af. Ik wil vet verbranden en het mentale dieet plan gaan proberen!
    M.vr.groeten,
    A.Smit.

Comments are closed.