MDP Mentale Dieet Plan en Turboplan

Het Mentale Dieet Plan of in het kort MDP is ook bekend onder de naam ‘Weg met die kilo’s ’dieet’  Door middel van een website wordt het een en ander uitgelegd over de werking van een Mentaal Dieet Plan. Vervolgens heb je de mogelijkheid om om je naam en e-mail adres achter te laten. Van een mevrouw met de naam Katja Callens krijg je vervolgens een emailtje met de volgende tekst:

Een ding is zeker: Het Mentale Dieet Plan en
Het Turbo Actie Plan WERKT ALTIJD omdat ik
ervoor zorg dat jij MENTAAL aanvaardt en begrijpt
WAT je dient te doen, zodat het als VANZELFSPREKEND
aanvoelt, ZONDER dat je het gevoel hebt dat
je iets NIET MAG, of zonder dat je het IDEE
hebt dat je jezelf iets moet ontzeggen.

Wil je gelijk aan de slag met het Mentale dieet plan dan kun je het MDP Dieetplan downloaden. Meer informatie over het downloaden van het MDP Dieet kun je direct lezen in dit artikel

Een tweetal PDF bestanden met duidelijke en uitgebreide informatie over de werking van het Mentale Dieet Plan.

De achterliggende gedachte van het MDP is is om je metabolisme (stofwisseling) te verrassen, hierdoor zal je meer calorieën verbranden in rust. Het dieet geeft simpele, maar zeer effectieve tips waardoor je ervoor zorgt dat je een verzadigd gevoel krijgt en automatisch niet te veel eet. Daarnaast ontvang je bij Het Mentale Dieetplan vier maanden lang persoonlijke coaching en mentale ondersteuning per mail van Katja Callens, dit is bij de prijs inbegrepen.

Alvast bedankt voor je reactie!


Slim Afvallen

4 Comments

 1. Het is simpelweg FANTASTISCH.

  Mijn moeder doet het ook en het werkt zo goed ze is in 1 week 7 kilo afgevallen

 2. Hallo, mijn naam is Karin en ik wil jullie wat vertellen over mijn ervaring met het mentale dieetplan.

  Ik hoop door mijn ervaringen met dit dieet mensen wat verder te helpen. Zoals je hierboven kunt lezen maak ik gebruik van Het mentale dieet plan. Dit dieet heeft me erg geholpen en daarvoor wil ik Katja Callens, de samensteller van dit plan willen bedanken.

  Mentale dieet plan
  Om te beginnen is het belangrijk om even stil te staan bij de naam van dit dieet. Allereerst, wat bedoelen ze met het ‘mentaal’? Dit is misschien wel het belangrijkste aspect ook, waarin dit dieet zich onderscheid van andere. In dit dieet zijn een aantal mentale oefeningen die je moet uitvoeren. De mentale oefeningen werken zeer goed voor je motivatie om af te slanken! Je verandert als het ware je mindset met betrekking tot eten. Buiten het ebook wordt je gecoacht via een zogenaamde E-coach. Dit houd in je binnen een vast patroon mailtjes ontvangt van de schrijver van het boek, Katja Callens. De bedoeling van deze mailtjes is dat je aanvullende oefeningen krijgt en je motivatie om af te slanken behouden blijft waardoor jij doorzet om je gewenste gewicht te behalen en belangrijker, te behouden. Verder ontvang je verdere tips en succes verhalen.

  Verder is het belangrijk om te weten dat het mentale dieetplan zich niet bezig houdt met punten en calorieën tellen. En je mag eten wat je wilt, met als enige voorwaarde (zie hieronder) dat je je aan een bepaalde volgorde houdt, hiervoor ontvang een schema en overzichtslijsten zodat je een makkelijk het overzicht houd van wat je mag eten op een dag. De lijsten onderscheiden zich in Proteine, Koolhydraten en zuivelproducten. Ook op deze lijsten ontvang je emails met aanvullingen waarin nog meer goede gerechten worden verklapt die je mag hebben als je dit dieet volgt.

  De verschillende dagen:

  Het is dus essentieel om een specifieke volgorde aan te houden qua eet gedrag. In het dieetboek wordt een schema gegeven, met hierop 3 verschillende soorten dagen. Namelijk de gamma, alfa en beta dagen. Deze dagen worden in het genoemde schema aan je gegeven. Een voorbeeld zie je hieronder:

  DAG 1 Gamma dag
  DAG 2 Alfa dag
  DAG 3 Beta dag
  DAG 4 Beta dag
  DAG 5 Alfa dag
  DAG 6 Beta dag
  DAG 7 Alfa dag

  Het schema moet je tijdens het dieet aanhouden. De reden is dat je hierdoor je lichaam en metabolisme gaat verassen, waardoor het lichaam meer moeite gaat doen om je calorieën te verbranden. Deze 3 verschillende fases, de Gamma, Alfa, Beta, vertellen je wat op een dag mag eten.

  Ten eerste:
  Gamma dagen. Op een Gamma dag, dien je alleen proteïne-rijk voedsel te eten.

  Ten Tweede:
  Alfa dagen. Op deze dagen, mag je alle soorten eten. Koolhydraten, proteïne en zuivelproducten.

  Ten derde:
  Beta dagen. Op de beta dagen dien je uitsluitend proteïne rijk voedsel en groenten te eten. Katja raadt je aan om de helft van je maaltijd uit groenten te laten bestaan.

  Ik ben zelf heel blij met dit dieet en de resultaten zijn bij mij heel duidelijk. Ik ben al behoorlijk afgevallen en ik hoop dat ook jij baad hebt met dit dieet. Katja Callens geeft trouwens zulke goede garanties, als blijkt dat jij geen baad hebt met het dieet kun je gewoon je geld terugvragen. Je loopt dus geen enkel risico met het mentale dieetplan.

  Groetjes,
  Karin

Comments are closed.