Waarom werkt het mentale dieetplan?

Het mentale dieetplan werkt! Dit komt door een combinatie van drie factoren.

Enerzijds is er het mentale aspect. Door je gedachten over eten aan te passen ga je anders denken over eten en hierdoor ga je anders met eten om. Dit is het meest effectieve aspect en is gebaseerd op NLP. Je krijgt mentale oefeningen, zoals visualisaties gebaseerd op deze techniek. NLP wordt over de hele wereld toegepast om mensen te stimuleren en positiever te laten denken over veel onderwerpen in hun leven waardoor deze mensen succesvoller worden in wat ze doen. Deze oefeningen zijn dus niet zomaar verzonnen en ze werken gewoon goed.

Anderzijds wordt er gebruik gemaakt van een methode om jouw metabolisme te verassen. Door je lichaam een andere eetstructuur aan te bieden gaat jouw lichaam meer calorieën verbranden.

Verder geeft het mentale dieetplan simpele en zeer effectieve tips. Zoals bijvoorbeeld tips waardoor jij je niet meer overeet. Katja Callens, de schrijver van dit dieet, vertelt jou bijvoorbeeld over de enorme voordelen van het veel drinken van water (het verlaagt onder andere jouw hongergevoel en er zijn nog meer voordelen van het drinken van veel water).

Door deze drie factoren is het Mentale dieetplan een zeer succesvol dieet waar werkelijk al duizenden mensen baad bij hebben gehad.

Wil jij reageren op Het Mentale Dieetplan, laat dan hieronder je bericht achter.


Slim Afvallen

6 Comments

 1. ik ben vega en wil weten of je dit dan ook kan volgen en staat er bv een overzicht per dag in of per week. en wat je allemaal nodig hebt staat dat er ook in.

 2. Is dat NLP niet meer een manier om je een soort van Tsjakka!-gevoel te geven? Net zoals Emile Ratelband dat deed? Groeten, Richard

  • Hallo Richard,

   Emile Ratelband heeft NLP in Nederland geintroduceerd. Inmiddels zijn er veel mensen bezig met NLP en hoe het werkt. Het gaat niet enkel om gevoel, het gaat er ook om bepaalde patronen, die je iets laten doe wat je eigelijk niet wilt, om te vormen naar een patroon waarmee je een bepaald resultaat haalt. Dit is de manier waarmee het mentale dieet plan werkt, met goede resultaten trouwens. Bekijk de referenties maar eens op het blog van Katja Callens.

 3. Hai, ik ben Lucy. Ik heb een vraag want ik begrijp niet echt hoe je je gedachten kan gaan aanpassen. Telkens moet ik eraan denken niet veel te moeten eten en dan blijf het toch iedere keer weer dat ik honger heb. Hoe kan dat dan? Volgens mij is het toch wel ingewikkelder.

  • Hallo Lucy,
   Je zegt het zelf al; als jij denkt aan niet te veel eten, waar denk je dan aan? Juist aan ETEN! Dan gaat je mind zich focussen op eten, terwijl je focus moet liggen op het slank zijn! Dus inderdaad, als je zo denkt is het veel ingewikkelder (waar focus je op? ingewikkeld?). Nee, je zult je moeten focussen op makkelijk en op slank zijn. Dat is de kracht van het Mentale Dieet Plan! Het plan ondersteund je in het anders denken over eten en voeding. Het zit dus tussen je oren en dat kun je veranderen!

   Succes,
   Desiree

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*