Slim Afvallen met Groene Smoothies

Groene smoothies

Een gemakkelijke manier waar slim afvallen mee begint. Met het eetgedrag. Een gezonde en ook nog lekkere manier om gezonde voedingstoffen tot je te nemen zijn Groene Smoothies.

Een aantal jaren geleden zag Marjolijn Verkaik een film dat veel indruk op haar maakte. Hierdoor ontwikkelde zij veel respect voor haar lichaam. De film liet zien wat er op celniveau gebeurt zodra er bacteriën in het lichaam binnendringen. Je lichaam reageert direct op bacteriën en zet de aanval in met ontstekingscellen en cellen die de indringers kunnen opruimen. Hierdoor leerde Marjolijn hoe zij haar lichaam maximaal kon ondersteunen.

Als cellen zoveel met het lichaam doen om je te beschermen tegen indringers dan verdienen ze toch het beste?

Ze ging op zoek naar gezonde recepten om haar gezondheid te verbeteren en kwam uit bij Groene Smoothies. Ze voelde dat groene smoothies haar lichaam hetgeen zouden kunnen geven wat het nodig had. Tot aan de dag van vandaag drinkt zij en ik trouwens inmiddels ook, elke dag een Groene Smoothie en ik vind het heerlijk om nieuwe recepten uit te proberen. Daarover vertelt Marjolijn Verkaik je zo direct meer op haar website over Groene Smoothies.

Ow ja, Marjolijn heeft haar boek over Groene Smooties laatst in prijs verlaagd, en je krijgt ook nog toegang tot het lidmaatschap deel over Groene Smoothies.


Slim Afvallen

1 Comment

 1. Hey,
  Ik heet Maximiliaan Huitema.

  Ik houd mij al heel lang bezig met het Mentale Dieet Plan.

  Ik vind het redelijk vol te houden.
  Toch wel raar om te lezen dat er veel dieten bestaan maar dat ze toch veel overeenkomsten hebben.

  Bedankt voor dit leuke artikel

Comments are closed.