Blijven eten? Niet met de Hoodia plant

Stel je eens voor dat je wilt afvallen en dat je je toch hongerig voelt. Vaak is het echter een afleiding van de dingen waar je mee bezig bent. Je weet dat je je aan je dieet moeten houden en dat je meer eet dan je lichaam nodig heeft. Je wilt niet eten en toch ga je het doen…

En toch voel je je hongerig, wat kun je dan doen? Hoodia Gordonii Plus kan het antwoord zijn dat je zoekt. Tezamen met een zinnig voedselprogramma, een oefeningsroutine en drinken van een overvloed van water zullen de bestanddelen in Hoodia Gordonii Plus je helpen om je natuurlijke dunne lichaamsvorm sneller terug te krijgen. Hierdoor ga jij gemakkelijker “Nee” zeggen tegen te grote porties eten en tussendoortjes.

Door de verschillende uitkomsten van onderzoeken te combineren wordt het gevoel van verzadiging door je lichaam gestimuleerd en wordt het overeten verkleind. Jouw hormonen die door je lichaam circuleren berichten het brein de “volledigheid” van jouw maaltijd  waardoor jij vanzelf minder gaat eten.

Hoodia Gordonii Plus is een product dat dit met jou gaat doen. Hoodia is een kleine, succulente plant die uitsluitend in de Zuid-Afrikaanse Kalahari Woestijn groeit. Daar hebben de inheemse Sankt Bosjesmannen deze plant eeuwen lang gegeten, om hongergevoelens tijdens hun lange en vaak lastige jagersreizen te voorkomen. Deze kleine plant groeit langzaam in een harde omgeving en het duurt minimaal vier jaar voordat de plant oogstklaar is.

De Raad voor Wetenschappelijk en Industrieel Onderzoek (CSIR) in Zuid-Afrika, ging akkoord voor het gebruik van deze inheemse plant.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*